Skok na osrednjo vsebino

NASTOPI – OBISK STARŠEV S POGOJI PCT
V težki zdravstveni situaciji, ko želimo ohraniti dejavnosti v tem obdobju, in ko se število okužb naglo zvišuje, moramo pri organizaciji nastopov strogo upoštevati pogoje PCT in druga priporočila. Pred vstopom v dvorano se bo pogoj PCT tudi prevejal (pogled v sms, digitalno ali papirno potrdilo). Brez pogoja PCT se nastopa kot poslušalci ne morete udeležiti.
Glasbena šola Slavka Osterca Ljutomer, 09.11.2021

Spoštovani starši,

V težki zdravstveni situaciji, ko želimo ohraniti dejavnosti v tem obdobju, in ko se število okužb naglo zvišuje, moramo pri organizaciji nastopov strogo upoštevati pogoje PCT in druga priporočila.
V dvorani šole so pripravljeni sedeži po navodilu iz okrožnice MIZŠ. Tako je sedaj možnih 36 sedišč. Starše učencev obveščamo, da v dvorano lahko vstopijo ob uporabi ustreznih zaščitnih mask (kirurške ali FFP2), maksimalno dve osebi na nastopajočega, ki imajo pogoj PCT. Pred vstopom v dvorano se bo pogoj PCT tudi prevejal (pogled v sms – negativen test (48 ur), digitalno ali potrdilo v fizični obliki). Brez pogoja PCT se nastopa kot poslušalci ne morete udeležiti.
Zaradi velikega števila okužb je zato potrebna izjemna previdnost in le z vestnim izvajanjem zaščitnih ukrepov lahko varno izpeljemo tudi nastope in prireditve. Zavedati se moramo, da se te možnosti v različnih dinamikah epidemije lahko tudi hitro spreminjajo. Prosim, da upoštevate navodila in dogovor z učiteljem.

Stanislav Lašič, ravnatelj