Skok na osrednjo vsebino

Obvestilo za starše – PISNO SOGLASJE SAMOTESTIRANJA
Prosimo, da starši posredujete podpisano fotokopijo soglasja, ki ste jo posredovali tudi na OŠ, na mail učitelja, ali podpisano fotokopijo soglasja prinese otrok učitelju v glasbeno šolo do srede 17. 11. 2021, ali na prvi dan, ko je učenec v glasbeni šoli. V primeru, da se učenec ni samotestiral in ne izpolnjuje pogoja prebolevnosti, cepljenja ali testiranja s testom PCR ali testom HAG, pouka v glasbeni šoli ne more obiskovati. Ti učenci se izobražujejo na daljavo.
Glasbena šola Slavka Osterca Ljutomer, 15.11.2021

Spoštovani starši,
glede na usmeritve in okrožnico MIZŠ z dne 12.11.2021, se za osebe, ki izvajajo testiranje s testi HAG za samotestiranje šteje, da za udeležbo v glasbeni šoli izpolnjujejo pogoj PCT.

Prosimo, da starši posredujete podpisano fotokopijo soglasja, ki ste jo posredovali tudi na OŠ, na mail učitelja, ali podpisano fotokopijo soglasja prinese otrok učitelju v glasbeno šolo do srede 17. 11. 2021, ali na prvi dan, ko je učenec v glasbeni šoli.

Dijaki, ki se izobražujejo tudi v glasbeni šoli s pisno izjavo starša, zakonitega zastopnika ali skrbnika, polnoletni dijaki in študentje pa z lastno pisno izjavo dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT o opravljenem samotestiranju v matični šoli, pri katerem je bil rezultat negativen. Za te učence velja, da izpolnjujejo pogoj PCT.

V primeru, da se učenec ni samotestiral in ne izpolnjuje pogoja prebolevnosti, cepljenja ali testiranja s testom PCR ali testom HAG, pouka v glasbeni šoli ne more obiskovati.

Ti učenci se izobražujejo na daljavo.

Prosimo vas za razumevanje in sodelovanje.

S spoštovanjem,
Stanislav Lašič, ravnatelj

Dostopnost