Skok na osrednjo vsebino

ŠOLSKI GLASBENI ABONMA 2015/2016

*

Glasbena šola Slavka Osterca Ljutomer, 02.09.2015

ŠOLSKI GLASBENI ABONMA  2015/2016          

Spoštovani učenci in starši!

V šolskem letu 2015/2016 bomo pričeti z izvajanjem koncertov pod imenom ŠOLSKI GLASBENI ABONMA. Vabimo učence Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer in starše, da se udeležite koncertov letošnje prve sezone šolskega abonmaja, ki bodo sproti objavljeni na spletni strani šole, na oglasni deski in na plakatih ter medijih. Koncerti iz šolskega glasbenega abonmaja bodo na plakatih in spletni strani označeni z logotipom abonmaja. Za obisk koncertov bomo učencem razdelili kartončke, na katerih bodo zbirali nalepke. Vsakič po koncertu bodo učenci od  učitelja nauka o glasbi ali dežurnega učitelja, prejeli nalepko in jo zalepili v kartonček šolskega glasbenega abonmaja. Ob koncu šolskega leta bomo za učence, ki bodo zbrali največ nalepk, pripravili prijetno presenečenje in jih tako nagradili za njihovo udejstvovanje na koncertih.

Nastopili bodo priznani glasbeniki kot solisti in v skupinah. Trenutno imamo potrjene tri termine v času od septembra do decembra 2015.

  1. koncert:

Petek, 18. september 2015, KONCERT – 30 let s harmoniko – Rihard Zadravec, dvorana šole ob 19. uri;

  1. koncert:

Četrtek, 8. oktober 2015, KONCERT – Adriana Magdovski, klavir, dvorana šole ob 18:30;

  1. koncert:

Četrtek, 10. december 2015,   KONCERT UČITELJEV, dvorana šole ob 19. uri;

 

Za termine koncertov v letu 2016 uskladitve datumov z izvajalci še potekajo, zato bodo objavljeni naknadno. (Kvartet klarinetov – orkestra slovenske vojske, Filip Korošec – tolkala, Aljaž Ferenc – kitara, …)

Vsekakor želimo s termini abonmajskih koncertov ustvarili še boljše pogoje za razvoj mladega glasbenika. Obenem bo to priložnost tudi za starše in ostale, da v domačem kraju obiščete nekaj odličnih glasbenih dogodkov brezplačno.

Z vašo pomočjo, dragi učenci in starši, bomo poskrbeli, da bo zanimanje za obisk koncertov raslo in  bogatilo naše življenje.                                        

Stanislav Lašič, ravnatelj

 

Dostopnost