SPOROČILO ZA STARŠE – vrnitev individualnega pouka v glasbene šole
Spoštovani starši, z veseljem vam sporočamo, da se po odloku vlade RS za učenke/učence GŠ od 15.2.2021, pouk instrumenta in petja izvaja v prostorih šole.
Glasbena šola Slavka Osterca Ljutomer, 13.02.2021

Spoštovani starši,

z veseljem vam sporočamo, da se po odloku vlade RS za učenke/učence GŠ od 15.2.2021, pouk instrumenta in petja izvaja v prostorih šole.

Ker se za našo regijo pričnejo zimske počitnice v tednu od 15. do 19.2.2021, se naši učenci k pouku instrumenta in petja v šolo vrnejo v ponedeljek, 22.2.2021.

Žal še vedno ostaja na daljavo pouk skupinskih predmetov: glasbene in plesne pripravnice, baleta, nauka o glasbi, solfeggia, orkestrov, pevskega zbora in komorne igre. Prav tako se v prostorih šole ne izvajajo nastopi učencev.

Urnike bodo učitelji prilagodili tako, da se skupinski pouk, ki je bil v normalnih razmerah vezan na individualni pouk, ne prekriva in bodo tako lahko učenci opravili pouk v šoli z učiteljem instrumenta ali petja, kot pouk skupinskih predmetov, ki nekateri potekajo na daljavo po Zoomu.

Lepo prosimo, da v šolo pridejo le zdravi učenci, vsi morajo nositi maske, pazili bomo na razdaljo, obvezno bo razkuževanje rok pred vstopom v šolo in odhodu, med menjavo otrok v učilnici bomo prostore prezračevali.
Več informacij vam bodo posredovali vaši učitelji instrumenta ali petja.

Hvala za vaš trud in se vidimo v šoli po zimskih počitnicah, 22.2.2021!

Stanislav Lašič, ravnatelj