Skok na osrednjo vsebino

Vizija in poslanstvo
Razvojna vizija in poslanstvo zavoda Naša vizija: Ljubezen do glasbe in želja posredovati glasbo mladim rodovom je naše glavno vodilo, ki izhaja iz preteklosti in je naš temelj, da v sedanjosti […]
Glasbena šola Slavka Osterca Ljutomer, 14.10.2020

Razvojna vizija in poslanstvo zavoda

Naša vizija: Ljubezen do glasbe in želja posredovati glasbo mladim rodovom je naše glavno vodilo, ki izhaja iz preteklosti in je naš temelj, da v sedanjosti delamo kvalitetno in odgovorno,  ter v prihodnosti dosežemo vrh in cilj. Šola pomeni življenje, rast in razvoj. Nenehno se želimo javno dokazovati, prilagajati in se neprestano spopadati z novimi izzivi.

Naše poslanstvo: Spodbujati in krepiti glasbeno izobraževanje mladih, ter dosegati konkurenčnost zavoda v smislu inovativnosti in kvalitete pouka, odprtosti ter sodelovanja v kulturnem prostoru na lokalnem nivoju, na nivoju države, ter v mednarodnem prostoru.

Širiti želimo možnosti za profesionalni razvoj preko vključevanja v različne projekte, udeležb na regijskih državnih in mednarodnih tekmovanjih in natečajih, odprtosti šole za krajane po načelu ohranjanja fenomena enkratnosti in drugačnosti v danem okolju.

 

Dostopnost