Skok na osrednjo vsebino

Nastopi učencev
Nastopi učencev sodijo med pomembne sestavne elemente učnih načrtov, saj prikazujejo rezultate dela učencev in učiteljev, so pa tudi oblika stikov s starši in z javnostjo. Zato v vsakem šolskem […]
Glasbena šola Slavka Osterca Ljutomer, 06.10.2021

Nastopi učencev sodijo med pomembne sestavne elemente učnih načrtov, saj prikazujejo rezultate dela učencev in učiteljev, so pa tudi oblika stikov s starši in z javnostjo. Zato v vsakem šolskem letu izvedemo številne razredne, in javne nastope, ki jih učenci pripravijo skupaj s svojimi učitelji.

Na razrednih nastopih je razvidno delovanje celotnega razreda oz. oddelka. Nastopajo vsi učenci določenega učitelja. Po nastopu učitelj seznani starše z napredkom oz. s problematiko v razredu. Razredni nastopi bodo potekali v dvorani šole na Prešernovi 8, predvidoma ob 18:00.

Javni nastopi zajemajo različne oddelke in potekajo v dvorani šole na Prešernovi 8 praviloma ob 18:30. Točni datumi nastopov so določeni v šolskem koledarju in z letnim delovnim načrtom šole.

Veselimo se tudi povabila in nastopanja izven zavoda, saj je javna predstavitev različnih programov našega dela učinkovit način komuniciranja. Sodelujemo z vzgojno – varstvenimi ustanovami (osnovnimi šolami, glasbenimi šolami, gimnazijo), s kulturnimi ustanovami in društvi, ter občinami v katerih delujemo.

 

Dostopnost